O POHÁR SDH STAŘEČ

14.9.2014 se konala soutěž mladých hasičů v požárním útoku „O POHÁR SDH Stařeč“, tato soutěž je započítávaná do Okresní ligy mladých hasičů.
Skoro celý týden před soutěží pršelo, takže v neděli ráno byla naše trať hodně podmáčená, ale vše jsme připravili, tak aby se soutěž mohla konat.
Celkem jsme na našem hřišti přivítali 42 družstev z celého okresu.
Náš sbor měl zastoupení v obou kategoriích po jednom družstvu. Nejprve šlo na start starší družstvo, které soutěžilo ve složení Eliška Trojanová, Eliška Matoušková, Adam Simandl, Pavlína Smilková, Pavlína Nestrojilová, Helena Zelníčková a Michal Pokorný. Dosažený čas požárního útoku byl 17,35 a stačil pouze na 9. místo. V této kategorii vyhrálo družstvo z Výčap časem 13,18 a po právu si odvezli i putovní pohár.
Mladší družstvo našeho sboru v loňském roce u nás tuto soutěž vyhrálo a tak jsme čekali jestli toto vítězství obhájí. Družstvo soutěžilo ve složení Veronika Vyskočilová, Adéla Neumannová, Patrik Macháček, František Zelníček, Monika Požárová, Ondřej Kafka a Vojtěch Bartík a na všech byla vidět před startem nervozita, ale také odhodlání zaběhnout co nejlepší útok. A to se jim opravdu povedlo, výsledný čas jejich útoku byl 14,68 a zasloužené 1. místo. Adéla Neumannová srazila svůj terč v čase 13,96 a ve své kategorii byla nejrychlejší.
Tuto soutěž podpořili tito podnikatelé nebo firmy: ŘEZNICTVÍ KAREL DOLEŽAL,
VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA TŘEBÍČ – sponzorství zajistila Renata Honsová
MĚSTYS STAŘEČ, PAVEL BAUER – JIPA velkoobchod potravin a lihovin,OTA MATERNA – kovovýroba, JOSEF PERNIČKA mladší – těžba, přibližování a prodej dřeva, MILAN ROHONY – Hostinec na Koupališti, RADEK CHROMÝ – hospoda Voslovna, KARLA VAHIĽOVÁ – cukrárna u Sandrů, ANTONÍN BARTEJS – topenářství, instalatérství, ZUZANA ZIMOVÁ – uhelné sklady Zima – prodej uhlí a písku, PAVEL SEDLÁČEK – prodejna železářství ve Starči, PETR BLÁHA – tesařské, klempířské a pokrývačské práce, MARCEL HERYNEK – LIKOV – systém stavebních profilů, MARTIN CHROMÝ – chladírenská technika, MIROSLAV JAKUB – elektroinstalace,
VLADIMÍR ŠPAČEK , Červená Hospoda, IMONT – recyklace stavebního odpadu,
VIA ALTA a.s. – projekční, inženýrské a odborné služby, MICHAL HUSÁK, Stařeč, prodejna ENAPO STAŘEČ , MANN HUMMEL – výroba a prodej filtrů ,JOSEF ČURDA -výroba a prodej ponožek Římov.
Výbor SDH Stařeč všem moc děkuje.
Fotky ze soutěže najdete tady
.

Komentáře jsou zakázány.

Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Online

běží na WassUp

?>